Vraag een demo aan

Van Helvoort Company: “Work-IT Online biedt duidelijk inzicht in de gewerkte uren en kosten

6 juni 2023

Het moderne glastuinbouwbedrijf is een hightech omgeving waar ontzettend veel data in omgaat. Toch is het niet de data, maar juist de menselijke arbeid waar de organisatie voor het grootste gedeelte op draait. Maar wat is de beste manier om die arbeid dagelijks aan te sturen, te registreren, uit te voeren en te controleren? Die vraag heerste onder het glazen dak van Van Helvoort Company. De oplossing: Work-IT Online. Guus van Zanten, projectmanagerbij Van Helvoort Company, vertelt hoe onze nieuwste cloudsoftware wordt ervaren en hoe data wordt omgezet in praktisch inzicht.
 

Op weg naar nóg scherpere beslissingen

Guus: "Vanuit VHC ontstond de wens om alle data naar ‘de cloud’ te verplaatsen. De reden dat wij de stap naar de cloudoplossing van Nitea hebben gemaakt, heeft dan ook enerzijds te maken met de uitgebreide beveiliging die hiermee gepaard gaat, maar vooral om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Ons doel is om in de toekomst zoveel mogelijk – en daarmee dus ook arbeids- en productiecijfers – te voorspellen aan de hand van Power BI. Digitalisering is hierbij een essentieel onderdeel. Work-IT Online is een juiste stap om ons doel te realiseren.”

“Work-IT Online helpt ons bij het registreren van de gewerkte uren en handelingen. Medewerkers klokken in bij binnenkomst, waarbij ze de keuze krijgen uit drie à vier handelingen,” gaat Guus verder. In deze data hebben wij 24/7 inzicht. Daarnaast is het via het medewerkersportal mogelijk om uren te bekijken, vakanties aan te vragen et cetera. We zijn van plan om de koppeling tussen Work-IT Online en NMBRS nog beter te benutten, zodat medewerkers hun loonstroken altijd kunnen inzien bijvoorbeeld.”

Met Work-IT Online is VHC niet alleen in staat om achteraf terug te blikken op de gewerkte uren; deze zijn realtime in te zien via ‘actieve registratie’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kunnen bekijken welke medewerkers op welke locaties aan het werk zijn, waardoor het mogelijk is om de planning en taakverdeling efficiënter (bij) te sturen. Kortom; nóg betere controle en inzicht – en daarmee nóg scherpere beslissingen.

Communicatie = key

“In de beginfase van onze samenwerking met Nitea werd gedurende een persoonlijk gesprek met een van de accountmanagers helder hoe de implementatieplanning eruit zou komen te zien. Hierdoor waren wij bij VHC voorbereid op wat ons te wachten stond,” vertelt Guus. “Daarnaast kan ik bij vragen terecht bij het Customer Succes team. Zij helpen mij altijd vlot en prettig.”

 

“Work-IT Online in drie woorden? Praktisch, intuïtief en handig”

Guus: "Wat mij betreft verdient Work-IT Online een 8. Binnen Van Helvoort Company zijn we tevreden met deze cloudoplossing. Het grootste voordeel is het duidelijke inzicht in onze gewerkte uren, uitgevoerde handelingen en de daaraan verbonden kosten. Bovendien stellen de inzichten die Work-IT Online ons biedt ons in staat om duidelijke conclusies te trekken over de veranderingen die binnen ons bedrijf moeten worden doorgevoerd. We hebben de efficiëntie kunnen verhogen en onze administratieve taken verminderd, waardoor we onze tijd beter kunnen benutten. Dit is bijzonder waardevol, aangezien tijd schaars is.”